SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2023 13:00   Güncelleme : 03-04-2023 13:04

Cem Uzan’dan 14 Mayıs seçimleri için korkutan senaryo!

Cem Uzan’dan 14 Mayıs seçimleri için korkutan senaryo!

Genç Parti’nin kurucusu Sakaryalı Cem Uzan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oldukça karamsar bir tablo çizdi. Uzan’a cevabı ise kendi takipçileri Ankara ve İstanbul seçimlerini örnek göstererek verdi.

2009 yılının Eylül ayında gizli yollardan Türkiye'yi terk eden ve 14 yıldır yurtdışında yaşayan Genç Parti’nin kurucusu Cem Uzan sosyal medya hesabı üzerinden çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Twitter üzerinden 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında düşüncelerini paylaşan Cem Uzan, 14 Mayıs sonrası YSK'nın açıklayacağı seçim sonuçları hakkında yaşadığı karamsarlığı ifade etti. Erdoğan’ı ve YSK’yı Anayasa’yı çiğnemekle suçlayan Cem Uzan “Anayasa 101'i yok sayan YSK'ya. Siz bu YSK'dan gerçek seçim sonucu bekleyeceksiniz değil mi?” ifadelerini kullandı.

CEM UZAN’A TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ!

Cem Uzan’ın bu iddialarına takipçileri halkı çaresizliğe sürüklediği gerekçesiyle tepki gösterirken AKP’nin kaybettiği Ankara ve İstanbul seçimlerini örnek göstererek cevap verdi.

Cem Uzan çok konuşulan Tweet’inde şunları yazdı:

Kimse kendini kandırmasın. Tayyip Erdoğan gözünü sonuna kadar karartmış durumda. Anayasa, kanun tanımam diyor. Seçimlerde de her şeyi yapacak. "Biz 60'la geliyoruz 55'le geliyoruz..." Geçin bunları baba. 14 Mayıs akşamı YSK %50.2 ile Erdoğan kazandı dedi. Ne yapacaksınız? YSK'ya itiraz edeceksiniz. Anayasa 101'i yok sayan YSK'ya. Siz bu YSK'dan gerçek seçim sonucu bekleyeceksiniz değil mi?

MilliGazete

Turan AteşTuran Ateş