SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2023 13:32

Cem Uzan: "Artık tıpış tıpış gitme vakti"

Cem Uzan:

Genç Parti kurucusu Cem Uzan, katıldığı yayında statlardan yükselen, "Hükûmet istifa" sloganlarına ilişkin, "Tribünler boşa bağırmıyor, 20 sene boyunca yönettiniz, artık tıpış tıpış gitme vakti" dedi.

Sakaryalı Uzan, Youtube'dan yayın yapan Bizim TV'de Şaban Sevinç'in sunduğu programa katıldı. Uzan, yayında Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarının, “Hükûmet istifa” sloganlarının ardından yaşanan süreci ve Fenerbahçe’nin Kayserispor’la oynayacağı maça sarı-lacivertli seyircilerin alınmayacağı kararını değerlendirdi.

"'Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan 20 yıl oldu istifa ulan' diyor"

Uzan, siyasetin spor üzerinde baskı oluşturmasıyla ilgili konuşmasında şunları söyledi:

"Geçirtmeyecek bu millet bunu. Geçirtmeyeceğinin en güzel sinyalini işte tribünler veriyor zaten. 85 milyonu karşında bulursun sen anayasayı çöpe attığında. Burası ilk okul çocuk yuvası değil. O tribünler boşu boşuna bağırmıyor öyle. Herkes burasına gelmiş vaziyette. Ne diye bağırıyorlar? 'Yalan dolan' diye bağırıyorlar. 'Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan 20 yıl oldu istifa ulan' diyor. Sonra da, 'Hırsız Erdoğan' diye bağırıyorlar. Türkiye'nin bu sesi duyması lazım bu insanların. Bütün dünya duyuyor bunu, hiç merak etmesinler. Bakın illegaliteye geçtiğiniz zaman; Libya'daki Kaddafi, Mısır'daki Mübarek olursunuz. Bunu yapmayın, teşebbüs etmeyin. Aklınızın ucundan bile geçirmeyin bunu. 20 sene bu ülkeyi yönettiniz artık tıpış tıpış gitme vakti."

 

Turan AteşTuran Ateş