GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-08-2023 13:32

Çalıştığı televizyon kanalında beyin kanaması geçiren genç kadın öldü

Çalıştığı televizyon kanalında beyin kanaması geçiren genç kadın öldü

TV100 çalışanı Serpil Yıldırım (37) İstanbul’da geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Düzceli olan Yıldırım için Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş bir taziye mesajı yayınladı.

İŞTE AYRINTILAR

Kanalda çalıştığı sırada rahatsızlanan ve mesai arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldırım 10 gündür yoğun bakım servisinde yaşama savaşı veriyordu. Bu sabah doktorlar tarafından ailesine beyin ölümünün gerçekleştiği bildirilen 37 yaşındaki Serpil Yıldırım’ın organ bağışçısı olması dolayısıyla organlarının bağış bekleyen birçok hastaya umut olacağı öğrenildi.

Organ bağışı ile ilgili sürecin tamamlanmasının ardından Yıldırım’ın memleketi Düzce’de toprağa verileceği öğrenildi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, genç yaşta hayatını kaybeden TV100 çalışanı Düzceli Serpil Yıldırım için başsağlığı mesajı yayınlayarak “Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden TV100 çalışanı Düzceli genç meslektaşımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Düzceli Yıldırım’ın ölümüyle nedeniyle basın camiasına da başsağlığı dileyen Keleş, “ Bir dönem Düzce Öncü TV’de görev yapan ve ardından TV100’de çalışma hayatına devam eden Düzceli genç meslektaşımız Serpil Yıldırım geçirdiği Beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

ÖlümHaberi

 

adminadmin