SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 11:13   Güncelleme : 22-02-2024 11:36

Büyükşehir adayı Kolip'ten ziyaret turu

Büyükşehir adayı Kolip'ten ziyaret turu

Zafer Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, seçim çalışmaları kapsamında, partisinin İl yöneticileri le birlikte, Emekliler Derneği Başkanı Sinan Turan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

PROJELERİNİ ANLATTI

Kolip, "Sakarya Büyükşehir Belediyesini kazandığımız takdirde günümüz ağır ekonomik koşullarında emeklilerimizi asla ezdirmeyeceğimizin sözünü verdik. Emeklilerimizin sağlıklı yaşlanmalarını sağlayacak, yaşam ve rehabilitasyon merkezi hüviyetindeki tatil köyü konseptinde projelerimizi anlattık." dedi. 

ASKF'Yİ ZİYARETE GİTTİ

Cihan Kolip, seçim çalışmaları kapsamında, İl yöneticileri le birlikte ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimini ziyaret etti. Kolip, "Sakaryada gençliğin uyuşturucu ile arasında duvar örmesi amacıyla spor ve eğitimin birlikte yapılması gerektiğini, bu konudaki projelerimizi anlattık." şeklinde konuştu. 

KARABIYIK'I UNUTMADI

Büyükşehir adayı Kolip, "Çok kıymetli abim, eski İl sağlık müdürüm, günün her fırsatında gelişimi öngören yaklaşımı ile takdir ettiğim ve örnek aldığım Dr.Hüseyin Karabıyık ile ahlaki değerlerin yerel siyaset üzerine etkilerini konu alan bizimde motivasyonumuzu arttıran güzel bir sohbet imkanım oldu. Çok teşekkür ediyorum sağolsun varolsun." dedi. 

 

 

adminadmin