SİYASET
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:35   Güncelleme : 03-05-2023 12:40

Bülbül ve Akar Sakarya’nın kalbinde

Bülbül ve Akar Sakarya’nın kalbinde

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayları Muhammed Levent Bülbül ve Ahmet Ziya Akar, şehrin kalbi olan Katlı Pazar ve Dar Sokak’ta ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Bülbül ve Akar, kendilerine söylenenleri dikkatle dinlediler.

Seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları, seçmenle Katlı Pazar ve Dar Sokak’ta bir araya geldi. Vekil adaylarına büyük bir ilgi gösteren vatandaşlar, aklındaki tüm soruları vekillere sorma fırsatı yakalarken, Bülbül tek tek sorulara cevap verdi.

Vatandaşların adeta bağrına bastığı Levent Bülbül; “Milletimiz bir masaya oturmuş gün yapar gibi memleketi paylaşanların yanında olmayacağını 14 Mayıs günü bir kez daha gösterecektir.  Bizler de milletimizin inancı ve verdiği güçle bu yapılarla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Herkes müsterih olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde vatandaşımızın haklarını müdafa etmeye devam edeceğiz. Milletimizin bizlere olan inancı ve sevgisini görüyoruz. Gerçekler burada, sahada, çarşıda pazarda görünüyor” dedi.

 

 

Turan AteşTuran Ateş