turkiye-gundemi
Giriş Tarihi : 21-09-2022 13:59   Güncelleme : 21-09-2022 14:03

Beklenmeyen Hediyelerle Hoş Sürprizler Yapın!

Beklenmeyen Hediyelerle Hoş Sürprizler Yapın!

Beklenmeyen Hediyelerle Hoş Sürprizler Yapın!

Beklenmeyen hediyenin tanımları neler olabilir? ‘’Yakın zamanda herhangi bir özel gün ve sebep yokken sevdiğiniz birinden aniden verilen hoş bir hediye’’, ‘’yine hiç özel gün ya da sebep olmadan gelen armağan ancak o kişiden bu hediyeyi almasını hiç beklemediğiniz türden bir şey’’, ‘’özel günler yaklaşırken ya da içinde bulunduğunuz gün, örneğin doğum gününüzde çevrenizde hiç beklemediğiniz biri tarafından sunulan armağan’’, ‘’doğum günü, yıldönümü ya da yılbaşı gibi günlerden birinde iken o paketten çıkmasını hiç beklemediğiniz türden hediye!’’ Diğer duygular nasıl hissettirir bilemeyiz ancak bodo.com sevdiğiniz kişi sizden hediyeyi alacağını bilse dahi paketi açtığında şaşkınlığına engel olamayacaktır! Çünkü bodo, sıra dışı sürprizleri ile şaşırtır herkesi! bodo.com’un hediyelerini bu kadar farklı kılan ne mi? İnternet mağazasını diğer hediye mağazalarından ayıran hizmet ve hediye anlayışı. Hediyenin kişiye özel, mutlu ve benzersiz hisler yaşatmasını yalnızca sözde bırakmadan, alıcının en iyi şekilde haz alabilmesi için özgür seçenekler ekler bodo! Ayrıca her eğlenceden bile kazanım olsun, fayda sağlasın, kişisel ve sosyal gelişime katkı olsun diye deneyim türünde ortaya koyduğu hizmeti de duymayanların bekleyeceği türden hediyeler değil!

Beklenmeyen hediye nasıl olur?

Hayatın her alanında olduğu gibi beklemediğimiz şekilde yapılan sürprizlerin tadı da gerçekten başkaları ile kıyaslanamayacak kadar güzel oluyor. Aylardır görmediğiniz kızınızın ansızın kapınızı çaldığını düşünün, planlanarak yapılan ziyaretten çok daha özel değil mi? Yahut gitmeyi hiç denk getiremediğiniz tiyatro oyununa, sıradan akşamın tekinde eşinizin elinde o akşama biletle geldiğini farz edin. Giysi paketinden çok beğendiğiniz telefonun çıkması gibi. Hayatta hepimizin en azından birer kez yaşaması gereken, unutulmayacak anlardan. bodo hediyeleri de tıpkı o şekilde. Renklerini kendiniz belirleyebileceğiniz, iki farklı renkte olan hediye kutusu ve onunla uyumlu çantasının içinden, öncelikle rengarenk konfetiler karşılar alıcıyı. Onların ardında ise hayatı boyunca aklında kalacağı, ilk kez deneyip göreceği sürpriz kartları yer alır. Bu kartlarda, gerçekleştirecekleri deneyimlerin, bodo ekibi tarafından özel olarak çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra, deneyimlerde kişiyi nelerin beklediği yazar. Kişiyi bu sıra dışı maceraya götürecek sihirli anahtar ise plastik hediye kartıdır ve en altta yer alır. Eşarp, hediyelik eşya gibi şeylerle karşılacağını düşünen kişi, kutuyu açtığında beklemediği manzaraları işte bunlar yaratır!

Beklenmeyen hediye fikirleri

Beklenmeyen ve tüm heyecanı ile ortamda sıcak dalgalar yaratan bodo hediyelerine bakın https://bodo.com/tr/hediyeler/! ‘’Romantik Yat Gezisi’’, romantizme gönül verenlere. ‘’İki Kişi için ATV Safari’’, keşfe çıkıp adrenalin dolmayı sevenlere. ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, uçuşu yönetmenin nasıl duygular yaşattığını görebilmenin en kolay yolu! ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’, hayatını baştan sona değiştirebilecek kadar cesareti olanlara! ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’, lezzet avlarken manzara arzulayanlara. ‘’Karting’’, ‘’Mix Masajı’’, ‘’Yunuslarla Yüzme’’, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’ gibi birbirinden bağımsız ancak her biri, insan yaşamına deneyim olarak sunulan hediyeleri bodo’da keşfedin.

Turan AteşTuran Ateş