SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2024 12:39   Güncelleme : 11-01-2024 12:50

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Kobal'dan Kandil Mesajı

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Kobal'dan Kandil Mesajı

Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Yasin Kobal, Sakarya halkının ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Regaip Kandilini kutladı. Kobal, Üç Aylar”ın başlangıcının ilk manevi günü olan Regaip Kandili'nin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Yasin Kobal, "Mübarek Üç Aylar, Yüce Allah'ın rahmet ve yardımlarının bahşedildiği, İlahi ibadet, ümit ve huzur duygularının yoğunlaştığı müstesna zaman dilimlerindendir. Çok faziletli olan bu günler ve geceler; toplumsal birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve kardeşliğin daha da pekiştiği, mağfiret ve bereketin arttığı, yoksul, kimsesiz, öksüz, yetim, hasta, engelli, yaşlı kimselerin ziyaret edilerek gönüllerinin ve dualarının alındığı medeniyetimizin eşsiz maneviyat kaynaklarındandır.

"HAYIRLAR GETİRSİN"

Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandili’nin; Milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa ve Sakarya halkına hayırlar getirmesini dilerim.

"KATLİAMLAR DURSUN"

Bu mübarek gün ve gecede Uluslararası Toplum’un İsrail Yönetiminin Filistinli sivillere yönelik katliamlarını durdurmasını temenni ediyor,  bu menfur katliamlarda hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. 

 

adminadmin