SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2022 21:04

BBP lideri Destici Sakarya'ya geliyor

BBP lideri Destici Sakarya'ya geliyor

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ 22 NİSAN CUMA GÜNÜ SAKARYA’DA OLACAK. İŞTE AYRINTILAR:

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu İftar Programı ile ilgili şehrimize gelecek olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ 22 Nisan 2022 tarihinde Sakarya'ya gelecek.

Destici ilimizde bulunan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, iş insanları ile bir araya gelip istişareler yapacak. Parti teşkilatından basın kuruluşlarına gönderilen yazılı açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ ile görüşmek için Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine giden  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ardından herkes bu görüşmenin açılımını merak etmişti. İnşaallah Cuma günü yapılacak olan bu iftar programında bu konu hakkında da bilgileneceğiz. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı olduktan sonra Genel Başkan Mustafa DESTİCİ’yi ilk defa ağırlayacak olan İl teşkilatı ve İl Başkanı Ömer Faruk BÜRTEK çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, her şeye rağmen bu mübarek günlerde biz teşkilat olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz dedi. Ramazan ayı boyunca gerek kumanya gerekse pide dağıtımlarımız devam etmekte. Birlik ve Beraberlik içinde gücümüz nispetinde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşacağız"

 

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş