GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-06-2023 21:04   Güncelleme : 13-06-2023 21:32

Başkan Yüce, VİB Turizm'i ziyaret etti

Başkan Yüce, VİB Turizm'i ziyaret etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, VİB Turizm'i ziyaret etti. Başkan Yüce'ye, Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın evsahipliği yaptı.

SAMİMİ SOHBET

Ziyarete Sakarya İmam Hatipliler Derneği (SİMDER) Başkanı Yahya Bakır da eşlik ederken, Başkan Yüce ve VİB Başkanı Akın arasındaki samimi diyalog dikkati çekti.

GÜNÜN ANISINA TAKDİM ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, misafirperverliğinden dolayı VİB Turizm Başkanı Suat Akın'a teşekkürlerini iletirken, Başkan Akın da ziyaretinden dolayı Yüce'ye memnuniyetini dile getirdi, ayrıca günün anısına Türk Bayrağı görselini içeren bir hediye takdim etti. 

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Sakarya'da hac vazifesini yerine getirecek vatandaşlar, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hacı adayları için düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek, sabırlı olmalarını tavsiye etti. Uğurlama törenine Sakarya VİB Turizm Başkanı Suat Akın da katıldı.

Başkan Yüce konuşmasında şunları dile getirdi:

"Eğer sabrınızı koruyabiliyorsanız, mükemmel hacı olarak Sakarya'ya dönersiniz." diyen Yüce, "Dinimiz İslam'ın doğduğu, doğup geliştiği yere, gelişirken çekilen sıkıntıları, ne tür olaylarla baş başa kaldığını yerinde görmeye, anlamaya gidiyorsunuz. Allah Resulünün çektiği sıkıntıların zerresini çekseniz bile sabır simidini elinizden bırakmayın. Sabırla hacca gitmeyi bekleyen vatandaşlarımıza da hacılığın nasip olmasını temenni ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul eylesin."

Yüce, günün anısına hacı adaylarına seccade, tespih ve karanfil hediye etti. Daha sonra yakınlarıyla vedalaşan hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Programa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve hacı adaylarının yakınları da katıldı.

 

Turan AteşTuran Ateş