GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-05-2023 13:50   Güncelleme : 27-05-2023 14:22

Başkan Yüce, Köyü'nde Temel Attı

Başkan Yüce, Köyü'nde Temel Attı

Şerbetpınarı Merkez Camii’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de katıldı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi, VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın'ın da iştirak ettiği törende renkli görüntüler yaşandı. Başkan Yüce ve Suat Akın temel atma töreninde yanyana ve samimi halde görüntülenirken, temeli de birlikte attılar.

Temel atma törenine ilişkin fotoğraf kareleri sosyal medya üzerinden paylaşılırken, paylaşımı yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce şunları yazdı:

"HAYIRLI OLSUN"

"Her bir bölümünü en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz ve çalışmalarını gayretle sürdürdüğümüz Şerbetpınarı Merkez Camii’mizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun."

GENİŞ KATILIM

Öte yandan temel atma törenine Ak Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Kocaali belediye başkanı Ahmet Acar, il müftüsü Mehmet Aşık, Kocaali ilçe müftüsü Adem Gülmek, muhtarlar ve muhtarlar dernek başkanları da katıldı. 

GENÇLİĞİ BU KÖYDE GEÇTİ

Ekrem Başkanın gençliği de bu köyde geçerken, temel atma töreninin gerçekleştiği bölgede Başkan Yüce için "Ekrem Başkanım Köyüne Hoşgeldin" afişi de asıldı. Bu afiş Başkan Yüce'yi mutlu etti. 

Turan AteşTuran Ateş