sakarya-saglik
Giriş Tarihi : 16-05-2022 11:49

Başkan Koç ve beraberindeki ekip, Kızılay'ın 103. genel kuruluna katıldı

Başkan Koç ve beraberindeki ekip, Kızılay'ın 103. genel kuruluna katıldı

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç ve beraberindeki ilçe şube başkanları, Türk Kızılayı’nın 103’üncü Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurula katılmak üzere otobüsle Ankara'ya giden Başkan Koç ve beraberindeki ekip, kongrede hazır bulundu. 

Geçerli oyların tamamını alan Kerem Kınık yeniden Genel Başkan seçilirken, Kızılay delegeleri, kurumu önümüzdeki 3 yıl yönetecek olan Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini de belirledi. 

Her 3 yılda bir düzenlenen Türk Kızılay Genel Kurulu'nun 103.’sü üst düzey devlet yetkilileri, yabancı misyon temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ve Kızılay delegelerinin katılımı ile gerçekleşti.

KOÇ: "HAYIRLI OLSUN"

Kongreye katılan Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, "103.Genel Kurulumuzu icra ettik. Sakarya Teşkilatları olarak yerimizi aldık. Yeniden göreve seçilen Genel Başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisiyle başarılar diliyoruz" dedi. 

Öte yandan Genel Başkan ile Yönetim ve Denetim Kurulu listesi şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu üyeleri: Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz-

Yönetim Kurulu Üyeleri: Oğuz Can, Yusuf Ramazan Saygılı, Murat Ellialtı, Yasir Yılmaz, Av. Esra Özkoç, Emre Koç, Şükrü Can, Yener Tanık, Zübeyde Çelik

Denetim Kurulu başkan ve üyeleri: İsmet Durmuş -Denetim Kurulu Başkanı, Denetim

Kurulu Üyeleri: Hüseyin Can, Av. Mustafa Umut Yalçın, Selman Keresteci, Şehmus Yıldırım.”

 

Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş