SİYASET
Giriş Tarihi : 17-10-2022 15:45   Güncelleme : 17-10-2022 16:08

Başkan Gürler'den önemli açıklamalar: "Sansür yasanızı başınıza yıkacağız!"

Başkan Gürler'den önemli açıklamalar:

Zafer Partisi Serdivan İlçe Başkanı Taner Gürler, Meclis Genel Kurulu’ndaki ‘sansür yasası’ ve Bartın'daki maden ocağında yaşanan grizu patlamasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalar yaptı. 

"SANSÜR YASANIZI BAŞINIZA YIKACAĞIZ"

Gürler Twitter hesabından sansür yasası için "Yasanızı başınıza yıkacağız" diye yazdı ve şu ifadeleri kullandı:

"YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN ZAFER"

"#Özgürlük bizim tarihimizin ve kültürümüzün parçasıdır! #Zafer için mücadeleye devam ediyoruz! Sansür yasanızı başınıza yıkacağız! #SansürYasasınaHayır"

Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlamadan dolayı duydukları üzüntüyü dile getiren Başkan Taner Gürler, şunları yazdı:

"MEKANLARI CENNET OLSUN"

"#Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

"BİR TANE KAÇAK SURİYELİ/AFGAN/PAKİ VAR MI?"

Memleketi göz göre göre işgal eden kaçaklara, bahane üretenlerin bir söylemi de “Ama Türkler ağır işlerde çalışmıyorlar” yalanı idi. Bartın/Amasra’da madenindeki grizu patlamasında ölen 1 tane kaçak Suriyeli/Afgan/Paki var mı?"

"ÜLKENİN FABRİKA AYARLARINA DÖNMESİ GEREK"

"Türkiye Cumhuriyetinin fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor derhal sınır güvenliğimiz sağlanmalı, milli kaynaklar olması gerektiği gibi yalnızca Türk milletinin yararına ve de refahını arttırmak için kullanılmalı mevcut seçenekler arasında yalnızca #ZaferPartisi bunu yapabilir."

Turan AteşTuran Ateş