SİYASET
Giriş Tarihi : 06-10-2022 14:52   Güncelleme : 06-10-2022 15:08

Başkan Gürler'den Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Gürler'den Mevlid Kandili Mesajı

Zafer Partisi Serdivan İlçe Başkanı Taner Gürler 7 Ekim Cuma günü (yarın) idrak edeceğimiz mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

"HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Başkan Gürler Sakarya ve Serdivan halkının Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını diledi ve mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Mübarek Mevlid Kandilinin tüm İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın hidayetine ve barışına vesile olmasını diliyorum.

"BÜYÜK FIRSAT"

Peygamber Efendimizin (S.A.V) alemleri teşrifinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili, O’nun kutlu hayatını ve dinimizin mübarek öğretilerini bir kez daha idrak etmek, nefsimiz hakkında tefekkür etmek için hepimiz adına bir fırsat olmalıdır.

"BOL BOL DUALAR EDELİM"

Büyük değer verdiğimiz bu mübarek gecelerde, hem ülkemiz adına hem de kendimiz adına dualar etmeliyiz. Bu güzel gecenin önemini iyi değerlendirmeli ve sadece kendimiz için değil çevremizdeki insanlarla kucaklaşma için de bir fırsat olarak görmeliyiz. Kâinatın efendisi (S.A.V)’in doğum yıldönümünün bütün insanlığın tekrar dirilişine vesile olmasını diliyorum" 

 

 

 

Turan AteşTuran Ateş