ferizli
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:30

Başkan Gündoğdu'dan "30 Ağustos Zafer Bayramı" Kutlama Mesajı

Başkan Gündoğdu'dan

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gündoğdu, yayımladığı mesajında 30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin ve Türk ordusunun birlikte yazdığı eşsiz bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti.

Büyük Zaferin, Türk milletinin bağımsızlığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği tarihsel bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, "Ecdadımızın büyük fedakârlıklarla örülü tarih sayfaları ve kanla yoğrulmuş dualarla kurulmuş cennet vatanımız, 30 Ağustos zaferiyle eşsiz bir şekilde taçlanmıştır" dedi.

Başkan Gündoğdu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz'un, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan temizlendiği ve İstiklal mücadelesinin büyük bir zaferle taçlandığı bir dönüm noktası olduğunu aktardı. Mesajında, Türk milletinin geçmişte Malazgirt'ten Çanakkale'ye, 30 Ağustos'a kadar olan süreçteki kahramanlıklarıyla istiklalini ve istikbalini koruma kararlılığını gösterdiğini ifade etti.

Başkan Gündoğdu, mesajını şunları kaydetti: “Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zirveye çıktığı, Türk milletinin büyük kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde bir kez daha kutlamanın onurunu yaşıyoruz.  Büyük zaferin 101. yıl dönümünü coşku içinde kutlarken, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha gösteriyoruz. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti olarak büyüyen ekonomimiz, güçlenen demokrasimiz ve artan uluslararası güvenilirliğimizle gurur duyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, güçlenerek geleceğe ilerlemekte, ekonomisi büyümekte, genç nüfusuyla donanmaktadır. Demokrasisini geliştiren ve dostlarına güven veren bir ülke olarak Türkiye, gönül coğrafyasındaki milyonlarca dost ve kardeşin umudu haline gelmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletçe birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, milli değerlerimize sahip çıktığımız anlamlı bir gün olarak önemini koruyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Tarihi kahramanlıklarla dolu aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun"

 

adminadmin