ferizli
Giriş Tarihi : 19-09-2023 11:21

Başkan Gündoğdu'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Gündoğdu'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gündoğdu mesajında, "Bu vatanın bölünmez bütünlüğünü borçlu olduğumuz şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin gururudur" dedi.

Mesajında, gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir diyen Başkan Gündoğdu şunları kaydetti:

“Gaziler, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda, en zor koşullarda dahi, cesurca mücadele eden kahramanlarımızdır. Onların bu topraklar üzerinde bıraktığı iz, binlerce yıl süren tarihimizin gurur verici bir mirasıdır. Gazilerimiz sayesinde bugün bu topraklarda özgürce yaşıyoruz. Onlara olan minnettarlığımızı göstermek, onları takdir etmek ve değerlerini yüceltmek tüm milletimizin borcudur. Çünkü bu topraklar, şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla korunmuştur.

Bu kutsal vatan toprakları için verdiğimiz her mücadelede, şehitlik ve gazilik mertebesi milletimiz için en yüce değerdir. Bu değerler uğruna mücadele eden şehit ve gazilerimizin emanetlerini korumak bizlerin öncelikli görevidir. Tarihimiz boyunca, Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Dumlupınar'dan Sakarya'ya ve 15 Temmuz'a kadar birçok dönüm noktasında gazilerimizin katkıları unutulmazdır. Milletimiz, bu emaneti atalarımızdan aldığı güçle sonsuza dek koruyacaktır.

Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, gazilik mertebesiyle şereflenmiş gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum”

 

adminadmin