ferizli
Giriş Tarihi : 02-01-2023 14:41   Güncelleme : 02-01-2023 14:52

Başkan Gündoğdu: "Güçlenerek Yolumuza Devam Ediyoruz"

Başkan Gündoğdu:

Ferizli Belediyesi, 2023 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı da denetim komisyon üyeleri de belirlendi.Başkan Gündoğdu, toplantıda 2022 yılını değerlendirerekyeni yıldan beklentilerini açıkladı. Başkan Gündoğdu, "2023 yılında da Ferizli için istikrarlı ve kararlı şekilde gece gündüz demedençalışacağız" dedi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Güçlenerek Yolumuza Devam Ediyoruz

Meclis toplantısının açılış konuşmasına2023 yılınıntüm insanlığa hayır ve bereketgetirmesini temenni ederekbaşlayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Türkiye Yüzyılı’na vurgu yaptı.Başkan Gündoğdu, Cumhuriyetin 100. yılındason 20 yılda Türkiye’deki değişim, gelişim ve dönüşüme dikkat çekti.Türkiye için hep birlikte omuz omuza mücadele edeceklerini söyleyen Başkan Gündoğdu, “gayemiz ilçemizi güçlü ve müreffeh bir şekilde inşa ederek geleceğe hazırlamak. Ferizli Belediyesi olarak Türkiye Yüzyılı’na hep birlikte hazırlanıyoruz” dedi.Yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerli ve milli üretimde yapılaneser ve hizmetlere değinen Başkan Gündoğdu,“2053 ve 2071 vizyonlarımızı da Türkiye Yüzyılı'nın inşası yolundaki en önemli basamakları olarak görüyoruz” dedi.

Şehit Sinan Ateş unutulmadı

Ankara'da hain silahlı saldırı sonucu şehit edilen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş yad edildi.

Gece Gündüz demeden çalışıyoruz

Ferizli Belediyesi olaraküretken ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet ettiklerine vurgu yapan Başkan Gündoğdu; “2022 yılında Kapalı Pazaryeri başta olmak üzere Ferizli Belediyesi olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu birçok projeyi hayata geçirdik. Gönül ve üretken belediyecilik anlayışıyla, üzerimize düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirmek için gece gündüz çalıştık. Hizmetleri en ücra köşelere kadar götürmeye gayret ettik. Her bir vatandaşımızın sorununu çözmeyeçaba gösterdik. 2023 yılında dabüyük bir aşk ve hizmet tutkusu ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin sözcüleri de yeni yıla ilişkin iyi dileklerini iletti.

Gündem

Gündemin birinci maddesinde Pazar Yerleri Yönetmeliği ile ilgili hazırlanan 27 Aralık 2022 tarihli hukuk komisyon raporu görüşülerekoybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde 2023 yılı için meclis toplantı günü ve tatil ayı belirlendi.  2023 yılında da meclis toplantı günüher ayın ilk haftası pazartesi günüolarak, tatil ayıise Ağustos olarakkararlaştırıldı.

Üçüncü madde belediye zabıta müdürlüğünde görev yapanzabıta personelinin fazla çalışma ücreti belirlendi.

Dördüncü maddede 5393 sayılı belediyeler kanununun 49. Maddesine istinaden 2023 yılında çalıştırılması planlanan tam zamanlı ve kısmi zamanlı personelin ücreti belirlendi. 

Beşinci maddede Ferizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yol yapım ve bakım hizmetlerinde kullanılmak üzereErenler Belediyesi’nden toprak yol silindiri iş makinasının bedelsiz devir alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Altıncı maddede Ferizli Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alınması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Yedinci ve son madde de ise yeni dönem denetim komisyon üyeleri belirlendi. Yapılan gizli oylama sonucunda, komisyonda AK Parti'denMehmet Tunç, Kemal Şahintürk, Muharrem SolakMHP’den Mustafa Yayla ve İyi Parti’den Hüseyin Deniz yer aldı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, alınan kararların Ferizli’ye hayırlı olmasını dileyerek hassasiyetlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Turan AteşTuran Ateş