SİYASET
Giriş Tarihi : 28-06-2023 00:56

Başkan Bingal'dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Bingal'dan Kurban Bayramı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Samet BİNGAL mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bingal'ın mesajı şöyle:

"Sevgili Adapazarı'lı hemşerilerim,

Hepinizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu özel ve anlamlı günlerde birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmeli, paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlamalıyız.

Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğimiz, sevgi, hoşgörü ve saygı değerlerini ön plana çıkardığımız bir dönemdir. Bu bayramda, kendimize ve çevremizdeki insanlara yardım eli uzatmalı, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmalıyız. Paylaşmanın en güzel örneklerini göstererek, sevinçlerimizi birlikte paylaşmalı, güzel anılar biriktirmeliyiz.

Aynı zamanda, bu mübarek bayramın sağladığı fırsatı kullanarak ailemizle bir araya gelmeli, sevdiklerimizle hasret gidermeliyiz. Birlikte geçireceğimiz bu özel zamanlar, güçlü bağlarımızı daha da pekiştirecek, sevgi dolu anılarla dolu bir bayram yaşamamıza vesile olacaktır.

Kurban ibadeti, bizlere fedakarlık, sabır ve hoşgörü gibi önemli değerleri hatırlatır. Bu vesileyle, bu değerlerin günlük hayatımızda da vazgeçilmez olduğunu unutmamalı, insan ilişkilerinde daha anlayışlı ve hoşgörülü olmalıyız. İhtiyaç sahiplerine destek olurken, onlara umut olmalı ve yardımlarımızı esirgememeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Adapazarı'lı hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun!

Saygılarımla"

Turan AteşTuran Ateş