SİYASET
Giriş Tarihi : 16-08-2023 15:34

Başkan Bingal'dan "17 Ağustos" anma mesajı

Başkan Bingal'dan

Yeniden Refah Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Samet BİNGAL 17 Ağustos Marmara depreminin 24 ncü yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Bingal'ın anma mesajı şöyle:

"Değerli Adapazar'lı hemşerilerim; Bugün, üzüntü ve saygıyla anıyoruz ki, tam yirmi dört yıl önce ülkemizi derin bir acıya boğan ve birçok canımızı kaybettiğimiz 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümünü idrak etmekteyiz. Bu acı ve kayıp dolu günün ardından, hala unutulmayan ve yüreklerimizde derin izler bırakan anıları paylaşmak istiyoruz.

Marmara Depremi, sadece fiziksel yıkıma neden olmakla kalmamış, aynı zamanda toplumumuzun dayanışma ve yardımlaşma gücünü de sergilemiştir. Depremde kaybettiğimiz canlarımızı rahmet ve minnetle anarken, bu zorlu dönemde yardımlaşma ruhunu gösteren her bir bireyi de saygıyla anıyoruz. 17 Ağustos Marmara Depremi, bize depremlere karşı daha duyarlı olma, afetlere hazırlıklı olma ve güvenli yaşam koşullarını daha fazla önemseme gerekliliğini hatırlatmıştır.

Gelecekte benzer trajedilere karşı daha hazırlıklı olabilmek için toplum olarak daha büyük çaba sarf etmeliyiz. Bu vesileyle, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, geride kalan ailelerine sabır ve metanet diliyoruz. Ülkemizin her köşesinde birlik ve dayanışma içinde, daha güvenli bir gelecek inşa etmek adına çalışmaya devam edelim."

adminadmin