SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2023 18:20

Avukat Nuri Oktay, Serdivan İçin Hizmet ve Denge Sözü Verdi

Avukat Nuri Oktay, Serdivan İçin Hizmet ve Denge Sözü Verdi

AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Avukat Nuri Oktay, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Serdivan'da ziyaretler gerçekleştiriyor. Yaptığı konuşmalarda, gelecek seçimler için değil, anlık sorunları çözmenin yanı sıra ilçeyi gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir miras bırakma hedefiyle çalışacaklarını vurguluyor.

Oktay, yaptığı açıklamalarda, AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla Serdivan'ı, halkın huzur, güven ve umut içinde yaşayabileceği, medeni ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yaşam alanı haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

"Serdivan'ı, sadece bugünün ihtiyaçlarına cevap veren değil, aynı zamanda gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakacak şekilde planlayacağız" diyen Oktay, sürekli hizmet üretmenin ve bu hizmetleri doğal dengeye uyumlu şekilde sunmanın önemine değindi.

Avukat Nuri Oktay, ilçenin kalkınması ve gelişimi için çalışırken, çevreye ve doğal dengeye saygılı projeler üzerinde odaklanacaklarını ifade etti. Yapılacak her çalışmanın, sadece anlık değil gelecek nesilleri de düşünerek hayata geçirileceğini vurgulayan Oktay, Serdivan'ın refahı ve geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

adminadmin