GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-08-2023 12:56   Güncelleme : 11-08-2023 12:58

Av. Osman Zerey'den dikkat çeken "Adil Öksüz" paylaşımları!

Av. Osman Zerey'den dikkat çeken

FETÖ'nün avukat yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan avukatlardan biri olan Osman Zerey, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Av. Zerey, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

ŞOK GÖRÜNTÜLER!!!

"Adil Öksüz, Jandarma karakoluna resmî jandarma aracıyla geliyor. Akıncı üssünde suçüstü yakalandığı iddia edilen siviller ise SİVİL bir taksi ile yanlarında valizlerle getiriliyor. Sivil araçla getirilenleri kim getiriyor? MİT mi? Eğer MİT’se, MİT bu kişileri nerden almış? Eğer akıncı üssünden aldıysa, MİT’in akıncı üssünde işi ne? Bunlar darbeciyse, Valizlerini akıncı üssüne neden götürsün? Akıncıdaki görüntülerde neden valizler yok? Adil Öksüz’ün MİT tarafından yıllardır takip edildiği, yakalandığında kimliğinin bilindiğini, buna rağmen serbest bırakıldığını, İktidar, kendinden olmayan hakimleri tutuklarken, Adil Öksüz’ü tahliye eden hakimin tutuklanmadığını, ihraç bile edilmediğini biliyor muydunuz? 15 Temmuzun darbe değil KUMPAS olduğu ve gerçek failin iddia edilenden başka olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz KUMPASının Detayları!

Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, 4 Yıl sonra açıkladı; ‘Darbeyi, Hulusi Akar’ın yönettiği, MİT, Emniyet İstihbarat ve Genelkurmay’ın içinde olduğu 150 kişilik bir yönetici ekibin planladığını ve 15 Temmuz günü planı değiştirip kendilerini ortada bıraktığını’ söyledi. Darbe öyle, ‘bu adamları sevmiyorum bugün darbe yapıp iktidarı ele geçirelim’ diyerek yapılacak bilinçsizce bir girişim değildir. Darbe Suçu Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasını gerektiren bir suçtur. Bütün Askerler bunun anlamını ve sonuçlarını bilir. Darbeye Kalkışacak bir asker, bunun tüm taktik ve teknik hazırlığını yapar. Hele ki geçmişi darbelerle dolu bir ordunun Askerleri her ayrıntıyı bilir. Daha önceki tüm darbelerde ve darbe girişimlerinde Darbe yapmak isteyenler amacını açıkça belirtmiş darbeci olduğunu itiraf etmiştir. Bu olayda Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş, ‘Hulusi Akar’ın yönettiği darbeci ekipte olduğunu’ söylemiş, 4 sene konuşmamış (tehdit edilmiş olabilir) ve 4 sene sonra Darbe planın detaylarını anlatmıştır. Darbeyi Tek başına mı yapmış? Hayır, Hulusi Akar’ın yönettiği bir ekip, MİT, Emniyet İstihbarat ve Genelkurmay’ın içinde olduğu 150 kişilik bir yönetici ekip olduğunu söylüyor. Aynı zamanda, ‘Şuan darbeci olarak gösterilen kişilerin Darbeci Olmadığını’ söylüyor Zaten Genelkurmay ve İçişleri Bakanlığı da, darbeye fiilen katılan asker sayısının 8.000 olduğunu (Bunun 1676'sının erbaş/er, 1214'ünün de askeri öğrenci) açıkladı. Tabi bu listede darbeye hiç katılmadığı halde (evinde, tatilde, hastahanede vs) katıldı diye sayılanlar da var. Ayrıca Kurmayların %70’inin ve 40.000 Subayın içinde olduğu bir darbenin tamamlanmama ihtimali yoktur. Peki Darbe bahanesiyle ihraç edilen ve tutuklanan 40.000 Subay neden ihraç edildi? Çünkü Darbe KUMPAS’ını yapanlar, devletin tüm Kurumlarını ele geçirmek istiyordu. Ve kendilerinden olmayan herkesi ihraç edip yerlerine kendi adamlarını aldılar."

Turan AteşTuran Ateş