GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2023 11:31   Güncelleme : 10-01-2023 11:47

Arkadaşı için Kocaeli’den ölüme gitti

Arkadaşı için Kocaeli’den ölüme gitti

İstanbul’da bir evde 2 genç kız öldürülmüş halde bulundu. Genç kızlardan birinin ise arkadaşına yardım etmek için Kocaeli’den gittiği öğrenildi

Kartal'da gelen bir ihbar tüyler ürperten olayı ortaya çıkardı. Kartal Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı. Dilara Gültay'ın cansız bedeninin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeni ise oturma odasında bulundu. Polis yaptığı ilk incelemede Cansu Demirel'in bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Dilara Gültay'ın ise boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

KOCAELİ'DEN GİTTİ

Pendik'teki bir noterde kâtip olarak çalışan Dilara Gültay (23), eski sevgilisi Mustafa Payan'ın (24) Kartal'daki evine gitti. Gecenin ilerlen saatlerinde ikili arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Payan'ın hareketlerinden korkan Gültay, Çayırova Şekerpınar’da bir elektronik firmasında çalışan arkadaşı Cansu Demirel'i (30) yanına çağırdı. Demirel hiç vakit kaybetmeden yardım etmek için arkadaşının yanına gitti.

CANSIZ BEDENİ BANYODA BULUNDU

Payan tartışma sırasında banyoya kaçan Gültay'ı boğarak öldürdü. Ardından eve gelen arkadaşı Demirel'i ise oturma odasında boğazından bıçaklayarak öldürdü. Sonrasında ise bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Ardından kendi imkânlarıyla hastaneye giden Payan'ın iki kişiyi öldürdüğünü söylemesi sonrasında polis olayın yaşandığı daireye gitti. İtfaiye ekiplerinin pencereden girerek kapısını açtıkları evin salonunda Demirel'in, banyosunda ise Gültay'ın cesedi bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede dairede uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

AİLELERİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Öte yandan Gültay ve Demirel'in ailelerinin dün saat 02.00 sıralarında polise kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi. Pendik'te bir restoranda çalışan ve kasten yaralama suçundan kaydı bulunan Payan'ın polise verdiği ilk ifadesinde "Dilara'ya başkalarıyla görüşüp görüşmediğini sordum. Cevap vermedi. Ben de tartışma sırasında boğdum. Cansu gelip Dilara'yı sordu. İçeri girince bıçakladım" dediği öğrenildi.

Kocaeli Koz

Turan AteşTuran Ateş