GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 00:55

Araç içindeki hareketi tepki çekmişti... O şahıs tutuklandı!

Araç içindeki hareketi tepki çekmişti... O şahıs tutuklandı!

İstanbul 41 plakalı araçla Kadıköy'de bisiklet süren bir kadının arkasından otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kartal'da bisiklet kullanan bir kadını takip ettikten sonra cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. isimli erkek tutuklandı. Olay, dün sabah saatlerinde sahil yolunda meydana geldi. Sosyal medyada da yayınlanan görüntülere göre, sahil yolunda bisiklet süren bir kadın, 41 AKP 666 plakalı bir otomobilin 15 dakika boyunca arkasında yavaş yavaş ilerlediğini gördü.

Şüphelenerek yavaşlayan kadın telefonunu çıkararak video çekmeye başladı. Çekilen görüntülerde, arkadan gelen otomobilin sürücüsünün bisikletli kadına cinsel tacizde bulunduğu görüldü.

Olayın ardından Ersin Naci K. isimli erkek, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen Ersin Naci K., tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Ersin Naci K. "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

adminadmin