GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-09-2023 13:46

Altaylı'dan Sofuoğlu'na yanıt geldi: "Bizim oturduğumuz yerin 1.5 km altı Kasımpaşa"

Altaylı'dan Sofuoğlu'na yanıt geldi:

Gazeteci Fatih Altaylı Youtube kanalında yaptığı programda Sakaryalı ilahiyatçı Ebubekir Sofuoğlu'nun "Lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum" sözlerine cevap verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olması tüm ülkede sevinç yaratırken, daha önce üniversiteler için "fuhuş yuvası" dediği gerekçesiyle tepki çeken, Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'dan tartışma yaratan bir açıklama gelmişti.

Sofuoğlu sosyal medya hesabından “Hani sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması önemliydi? Lezbiyenlik ahlaklılık mıdır? Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum. Lezbiyenlik şampiyonlukla meşrulaşacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim de organ mafyası ile çalışabilir öyle mi?” ifadelerini kullanmıştı. 

O SÖZLERE ALTAYLI'DAN CEVAP

Gazeteci Fatih Altaylı Youtube kanalında yaptığı programda Ebubekir Sofuoğlu'na yanıt verdi. Fatih Altaylı, "Bizim oturduğumuz yerin 1.5 km altı Kasımpaşa. Sen bunu lanetlesen ne olur lanetlemesen ne olur. Adını kullanmaya değmez." dedi.

Odatv.com

 

 

adminadmin