GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 15:57

Alperenleri üzen ölüm..!

Alperenleri üzen ölüm..!

Alperen Ocakları eski Genel Başkanı olan Hakim Serkan Tüzün, eşini ve kendisini vurarak canına kıydı. Tüzün'ün ölümü Sakarya'da da üzüntü yarattı.

TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Aslen Sakaryalı olan Milli Birlik ve Düşünce Platformu (MBD) Genel Başkanı Erdem Ercan, Tüzün ve eşinin vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Ercan şunları yazdı: 

"Alperen Ocakları Eski Genel Başkanlarından Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Dostum Serkan Tüzün’ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekanları cennet olsun."

İşte detaylar:

Alperen Ocakları eski Genel Başkanı olan, sonrasında Ankara'da Hakimlik yapmaya başlayan Serkan Tüzün, kaldığı lojmanda 3 çocuğunun annesi olan eşi İlksen Tüzün'ü vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. İlksen Tüzün ve Serkan Tüzün'ün cenazeleri Adli Tıp morguna kaldırıldı.

ÜÇ ÇOCUKLARI VARDI

Takvim’de yer alan habere göre çiftin 3 çocuklarının olduğu öğrenilirken, daha önce Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda tetkik hakim olarak görev yapan Serkan Tüzün, son yapılan görevlendirmeyle Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na Daire Başkanı olarak atanmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Serkan Tüzün ve eşi İlksen Tüzün’ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Turan AteşTuran Ateş