GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-04-2024 12:56   Güncelleme : 15-04-2024 13:18

Alperen Ocaklarından Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Alperen Ocaklarından Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Yeni atanması yapılan Sakarya Alperen ocakları il Başkanlığı ve Erenler Alperen ocakları ilçe Başkanlığı birlikte düzenlemiş oldukları bayramlaşma programı kapsamında Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret ederek Ramazan bayramlarını kutladılar.

Programa Erenler’Belediye Başkanı Şenol Dinç, Alperen Ocakları il başkanı Serkan Çapa, Erenler Alperen Ocakları İlçe Başkanı Enes İs İle, başkan vekili İbrahim Akıncık da eşlik ettiler.

Bu kapsamda açıklama yapan Alperen Ocakları İl Başkanı Serkan Çapa "Vatan İçin Din İçin Devlet İçin canını seve seve vermiş olan şehitlerimizin Hakları asla ödenmez bizler Alperen’ler olarak bu bayramda evlatlarının yerini tutmayacak biliyoruz ama bizlerde sizlerin evladıyız bir şehit verir bin alperen doğarız yanınızdayız demek için aileleri ziyaret ederek onlarla Hasbihal etme imkanı bulduk. Erenler ilçesine yaptığımız bu program tüm ilçelerimiz genelinde devam edecek olup sadece Bayramlarda değil onları her daim ziyaret ederek dualarını alacağız. Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımızın Bizlere Emaneti olan bu kutsal davayı Genel Başkanımız Alican Kocaman başkanımızın yolunda her daim en ileriye taşımak için tüm gayretimizi sergileyeceğiz. Bizleri Bu ziyarette yanlız bırakmayan Erenler Belediye Başkanımız Şenol Dinç beyefendiye Parti programı için il dışında olan fakat her ziyaret ettiğimiz şehit ailesine telefonla bağlanarak hayır dualarını isteyen Büyük Birlik Partimiz MKYK üyesi Yasin Kobal'a ve Alperen Ocaklarımız ilçe teşkilatımıza Teşekkürü bir borç bilirim.

Bilinmesini isterim ki Alperen ocakları il Başkanlığı Olarak Sakaryalı Genclerimizin eğitim öğrenim konularından yaşlılarımızın ihtiyaçlarına kadar her platformda elimizden geldiğince desteklere devam ederek zalime Alp Mazluma Eren olmak için yedi gün 24 saat hizmeti kendimize şiar edindik derdimiz Milletimizin fertlerine nizamı alem ülküsünü anlatabilmek toplum nezdinde dua almak ve geleceğe yönelik hedefi olan devlet ve milletine vatanına bağlı bir nesil için mücadele etmekdir" dedi

Ziyaret edilen şehit aileleri ve gaziler Yaşar Güler, Ercan Tıkan, İlhan Aras, Suat Tanyel, Tuncer Gürdal ve Yavuz Aksu yapılan ziyaretten ötürü mutluluklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

 

 

 

adminadmin