akyazi
Giriş Tarihi : 23-08-2023 12:17   Güncelleme : 23-08-2023 12:24

Akyazı’nın sokakları yenileniyor

Akyazı’nın sokakları yenileniyor

Akyazı Belediyesi ilçedeki asfalt atağını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Salihiye Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan ekipler Gazi Süleymanpaşa Mahallesi’nin altyapısı tamamlanan sokaklarında asfalt serimine başladı.

Akyazı Belediyesi ilçedeki mahalle ve sokakları asfaltla güzelleştirmeye devam ediyor. 2023 yılında birçok mahallede asfalt çalışması gerçekleştirilirken son olarak Salihiye Mahallesi’nin sokakları Akyazı Belediyesi tarafından yenilendi. Salihiye Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan ekipler ara vermeden Gazi Süleymanpaşa Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan sokaklarında asfalt serimine başladı. Asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bilal Soykan, çalışmaların önümüzdeki günlerde ilçenin merkez mahalleleri olan Yunus Emre, Yeni Mahalle ve İnönü Mahallelerinde devam edeceğini ifade etti.

Asfalt makinesinin başına geçerek kendisi de kullanan Başkan Soykan, Akyazı için hizmet üretmeye devam edeceklerini belirterek, “ 4 yılda 280 bin tonun üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdiğimiz ilçemizde mahalle ve sokaklarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Gazi Süleymanpaşa Mahallemizde altyapısını çalışmalarını tamamladığımız sokaklarımızda asfalt serimi tüm hızı ile devam ediyor. Bu mahallemizin ardından da söz verdiğimiz gibi yağmursuyu hattı çalışmasını Akyazı Belediyesi olarak bizim yaptığımız, SASKİ’nin içmesuyu hatlarını yenilediği, SEDAŞ ve Türk Telekom tarafından da altyapı çalışmalarının yapıldığı İnönü, Yeni Mahalle ve Yunus Emre Mahallelerimizde asfalt çalışması yapacağız. İlçemizin sokaklarını altyapısı sağlam yolları tertemiz hale getireceğiz” dedi. 

 

adminadmin