GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2022 14:29   Güncelleme : 14-11-2022 14:52

Akyazılı İş Adamı Karakaş, Vuslat Platformu'nun toplantısına katıldı

Akyazılı İş Adamı Karakaş, Vuslat Platformu'nun toplantısına katıldı

Sakarya Akyazılı sevilen iş adamı ve siyasetçi Ali Karakaş Uluslararası Vuslat Platformu Yönetim kurulu üyesi sıfatıyla, aylık olarak düzenlenen olağan istişare toplantısına katıldı.

BİLAL ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

İş adamı Karakaş Uluslararası Vuslat Platformunun konferansında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile de görüşme fırsatı buldu. 

KARAKAŞ TOPLANTI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Uluslararası Vuslat Platformu, Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bir araya geldi. 'Ufuktaki Yeni Türkiye, 2053'e Doğru Türkiye'nin Stratejik Adımları, Savunma Sanayi, Dijitalleşme, Kültür ve Medeniyet Yolculuğu' konulu konferansların yer aldığı üç günlük programa katılan iş adamı Karakaş toplantı hakkında bilgi verdi. Karakaş şunları söyledi:

"ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK, FİKİR ÜRETMEK BİZİM İÇİN ONUR"

"Vizyon tazeledik, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları gözden geçirdik. 4-5 ve 6 Kasım tarihlerinde Balıkesir Edremit'te düzenlediğimiz 1000 kişilik yıllık kongremizin sonucu ve kazanımlarını gözden geçirdik. Çok verimli ve faydalı olduğunu değerlendirdik, meselemiz ülkemize, milletimize hizmet etmek ve geleceğimize fikir üretmek ve ufuk açmaktır. Milletimize hizmet bizim için şeref ve onurdur"

 

 

Turan AteşTuran Ateş