akyazi
Giriş Tarihi : 21-03-2022 11:04

Akyazılı Fatma’nın yürek burkan hali

Akyazılı Fatma’nın yürek burkan hali
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına defalarca konuk olan Sakarya/Akyazılı Fatma'nın son hali yürekleri burktu. Canlı yayına katılan Fatma'nın annesi Melahat Okur, 2 çocuk babası dini nikahlı evli olan bir adamla evlendirildiğini iddia ettiği kızının Ahmet Kaymaz tarafından şiddet gördüğü için bebeğini kaybettiğini ve hırsızlık yaptığı için de hapse girdiğini açıkladı.

"DİLENCİLİK YAPIYOR"

Ünlü sunucu ise Fatma'nın son halini canlı yayında gösterdi. Görüntülerde Fatma'nın kapı kapı dilendiği görüldü. Kuması ve eşiyle birlikte yaşayan Fatma, Ahmet'in kendisine hırsızlık yaptırdığını ve başka erkeklere satıldığını dile getirerek yardım istemişti. Ahmet ve Ahmet'in annesi tarafından şiddet gören Fatma'nın saçları da kazınmış ve kısacık kesilmişti. Zihinsel engeli de bulunan Fatma, Esra Erol'un uzun uğraşları sonucu baba ocağına geri dönmeyi kabul etmişti. Ancak Fatma, baba ocağından da kaçarak Ahmet ve abisi İbrahim'in yanına taşındı. YARDIM İSTEDİ Canlı yayına katılan Fatma'nın annesi Melahat Oruç kızının son durumu ile ilgili Erol'dan yardım istedi.

"EVİNE DÖN" ÇAĞRISI

Fatma, kapı kapı dolaşarak dilencilik yapması annesi Melahat'ı adeta yıktı. Melahat Hanım, kızına eve dönmesi için yalvardı. Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş