akyazi
Giriş Tarihi : 28-09-2022 18:18   Güncelleme : 28-09-2022 18:42

Akyazılı Fatma'dan canlı yayında şoke eden itiraf..!

Akyazılı Fatma'dan canlı yayında şoke eden itiraf..!

Sakarya/Akyazılı Fatma Kaymaz'ın hayatına ilişkin gelişmeler yine ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına damgasını vurdu.

ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR

Son hali ile yürekleri burkan Fatma Kaymaz, bu akşam katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesi şoke etti.

"BEBEĞİMLE CANLI YAYIN YAPIP TİK TOK'TAN PARA KAZANDIK"

Akyazılı Fatma, hapse girip çıkan eşi Ahmet Kaymaz ile birlikte Tik Tok'ta canlı yayın açıp para kazandıklarını açıklarken, kocası Ahmet Kaymaz bu iddiaları reddetti. 

ANNE ORUÇ: "TORUNUMU DİLENMEK İÇİN KULLANACAK"

Fatma'nın annesi Melahat Oruç da Esra Erol'da programında, kızı Fatma'nın bebeğinin, kocası Ahmet Kaymaz tarafından dilenmek için kullanılacağını öne sürdü.

SEVGİLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN ÖNAY HANIM CANLI YAYINDA

Canlı yayına Ahmet Kaymaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Önay Hanım da telefonla bağlandı ve iddiaları cevaplandırdı. Engelli kızı olan Önay Hanım, Fatma ile boşanır ise Ahmet ile evlenip evlenmeyeceğinin sorulması üzerine, "Bu kimseyi ilgilendirmez" diye konuştu. Önay Hanım ayrıca "Ahmet'in sevgisine güveniyorum" demekle yetindi. Ahmet Kaymaz da konuşmasında, "Fatma ile boşanırsam Önay hanımla evleneceğim" dedi. 

"ÇOCUĞUMU VERMEM"

Kocası Ahmet ile boşanma kararı alan ve dava açan Fatma Kaymaz, "Çocuğumu Ahmet'e vermem. Velayetini ben istiyorum" dedi. Eşi Ahmet Kaymaz da canlı yayında, bebeğinin velayetini almak istediğini vurguladı. 

 

 

Turan AteşTuran Ateş