akyazi
Giriş Tarihi : 22-03-2022 17:19

Akyazılı Fatma ve O'nu alıkoyduğu iddia edilen İbrahim canlı yayında

Akyazılı Fatma ve O'nu alıkoyduğu iddia edilen İbrahim canlı yayında
ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına damgasını vuran ve son hali ile yürekleri burkan Sakarya/Akyazılı Fatma ve O'nu alıkoyduğu iddia edilen kaynı İbrahim bey canlı yayına bağlandı

İBRAHİM BEY NE DEDİ?

İbrahim bey canlı yayında şunları söyledi: "Fatma'nın annesinin iddiaları yalan. Ben Fatma ile aynı evde yaşamıyorum. Onu alıkoymuyorum. Fatma'nın yaşında benim kızım var.  Fatma bizim yanımızda kendi isteğiyle kalıyor. Annesi iftira atıyor. Fatma ağlayarak geldi. Annesinin dediklerini bana anlattı. Ben Melahat hanımı aramadım. Kur'an çarpsın.. Bende telefonu bile yok. Ben evime bile gelmiyorum. Yiyecek bırakıp gidiyorum"

MELAHAT HANIMDAN İBRAHİM BEYE TEPKİ

Anne Melahat Oruç, iddiaları yalanlayan İbrahim beye sert tepki gösterdi. 

Zihinsel engelli olan Fatma'nın dilencilik yaptığı iddialarını cevaplandıran İbrahim bey, "Fatma neden dükkan dükkan dolaşıyor bilmiyorum. Gece gündüz onları takip edecek değilim. Ben evime ekmek getirmenin derdindeyim" dedi. 

Dilencilik yaptığı ileri sürülen ve konuya ilişkin çekilen fotoğraf kareleri yayına verilen Fatma Kaymaz ile İbrahim bey anne Melahat hanım ile yüzleşti. 

SAKLADIĞI SIR NE?

Eşi Ahmet Kaymaz, hırsızlık suçu nedeniyle cezaevinde bulunan Akyazılı Fatma'nın sakladığı sırrın ne olduğu da merak uyandırdı. Fatma ve İbrahim beyin kaldığı eve giden Caner, Zonguldak'tan canlı yayına bağlandı ve her iki isme mikrofon uzattı.

ANNESİNİN ÇAĞRISINA NE DİYECEK?

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle bebeğini kaybettiği öne sürülen, ancak "Bebeğim yaşıyor. Sadece kanamam olduğu için hastanede yattım" diyen Fatma, annesinin "evine dön" çağrısına yanıt verecek mi merakla bekleniyor.

ANNE-KIZ YENİDEN KARŞI KARŞIYA

Dünkü programda yüzleşen anne-kız, bugün yeniden karşı karşıya geldi. Anne Melahat Oruç'un, "Kızımı onların elinden kurtaracağım" sözleri dünkü yayına damgasını vurmuştu. Akyazılı Fatma dilencilik yaptığı iddialarını da yalanlamıştı. Fatma Kaymaz, dünkü yayının sonunda "Annemin yüzünden yuvam yıkılıyor" diye konuşmuştu.  Hülya SÜRÜCÜ

Turan AteşTuran Ateş