MAGAZİN
Giriş Tarihi : 05-09-2023 13:50

Akçakocalı Ünlü Sunucu Sokakta Tacize Uğradı!

Akçakocalı Ünlü Sunucu Sokakta Tacize Uğradı!

Akçakocalı genç sunucu Hande Sarıoğlu, tacize uğradı. Nişantaşı'nda bir vatandaş Sarıoğlu'nun yanından geçerken sözlü taciz etti. 

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden sunucu Hande Sarıoğlu, Nişantaşı'nda tacize uğradı. Bir vatandaşın "Çok güzelsin ya." diye laf attığı Sarıoğlu, sözlü taciz sonrası adamın üzerine yürüdü. Ünlü sunucu kendisini rahatsız eden şahsa "Sen sağa sola kafana göre laf atma hakkını nereden buluyorsun. Seni buradan aldırırım." diyerek sert tepki gösterdi.

"BÖYLE DENSİZLERİ SOKAK ORTASINDA HİÇ EDECEKSİN"

Snop Magazin'e konuşan Saroğlu, "Nişantaşı'nda yürüyorum, herifin biri ben önünden geçerken 'çok güzelsin ya' diye bana laf söyledi. Ben de hiç lafımı esirgemem böyle durumlarda. Döndüm, üstüne yürüdüm, sen hayırdır, böyle rahat rahat sağa sola laf atma hakkını, haddini kimden alıyorsun, seni buradan aldırırım dedim! Hemen yan çizdi, ben sana söylemedim diyor, yanından erkek geçiyor o esnada ve utanmadan ona söyledim diyor. Böyle densizleri sokak ortasında hiç edeceksin. Lafı ağzının ortasına yapıştıracaksın ki bir daha had bulamayacaklar öyle rahat rahat sokaktan geçen kadınlara dil uzatmaya. Ben hiç affetmem, bunu gibi erkeğim diye ortalarda gezenlere hadlerini bildiririm. Kimse de susup başını yere eğip geçip gitmesin." ifadelerini kullandı.

Halktv

adminadmin