SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 20:17   Güncelleme : 01-05-2023 20:20

Ahmet Ziya Akar Sapanca esnafıyla buluştu

Ahmet Ziya Akar Sapanca esnafıyla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar, Sapanca esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve Akar arasında keyifli diyaloglar yaşanırken, vatandaşlar Akar’a yoğun ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarına 16 ilçede de devam eden Ahmet Ziya Akar, tüm Sakarya’da adım atılmadık sokak bırakmayana kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Çalışmalarında vatandaştan aldıkları gücü kullandıklarını belirten Akar; “Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühleri ile bu seçimden de alnı ak başı dik bir MHP olarak çıkacağız. Bugün Sapanca’da bir kez daha gördük ki vatandaşlarımız bizlere inanıyor ve destekliyor. Esnaflarımız bizlerin yanında. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullandı.

Esnaflarla görüşmelerinde tek tek sorunlarını dinleyen Akar; “İnsanımız evlatlarının geleceğinin aydınlık ve refah içinde olmasını istiyor. Bunu da bizlerin yapabileceğini söylüyorlar. Bu inanç ile çıktığımız millete hizmet yolunda Sapanca esnafının destekleri bizler için çok önemliydi. Sağolsunlar bizlerle birlikte olduklarını beyan ettiler. Milleti için savaşanlarla birlikte yürüyeceklerini söylediler. Onların bu desteğini ve inançlarını boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Turan AteşTuran Ateş