GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-10-2023 11:57

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Filistin İçin Konuştu

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Filistin İçin Konuştu

Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkanı Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Filistin İçin Konuştu Kayıhan Osmanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Filistin İçin Ses Ver, Adalet İçin Durma!” Sevgili Dostlarım, Bugün, Filistin topraklarında yaşanan zulme karşı birlik olma ve destek gösterme vakti geldi. İçimizdeki Osmanlı’nın kandan ve candan torunları olarak, dedelerimizin emaneti, Ümmet-i Muhammed’in izzet ve şerefi olan Filistin-Mescidi Aksa ve çevresini son nefesimize kadar savunmaya ant içiyoruz. Sultan Abdülhamid Han’ın izinde yürüyoruz. O, “Filistin’den bir parça toprak vermektense vücudumdan bir parçayı vermeye razıyım” demişti.

Biz de aynı kararlılıkla, Filistin’in özgürlüğü ve halkının haklarını koruma konusundaki kararımızı ilan ediyoruz. Siyonist İsrail’in Filistin ve Gazze topraklarındaki ablukayı kaldırana, Filistinli tutsakları serbest bırakana, Mescid-i Aksa’dan tamamen çekilene kadar, onlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Filistin’deki mücahit kardeşlerimizin cihatlarına dua ediyor, Allah-u Teala’dan onları muzaffer kılmasını diliyoruz. Dualarımız şu ayetle güçleniyor:

“Ey Rabbimiz, üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et.” (Bakara Suresi, 250) Gazze’deki kardeşlerimize özellikle son saldırılarda gösterdikleri direniş ve cesaret nedeniyle desteklerimi sunuyorum. Onların acılarını paylaşıyor ve haklı davalarını savunuyoruz. İnsan haklarına saygı ve adalet için barışçıl bir çözüm bulunmalıdır. Gazze’ye dayanışma ve destek göstermek, barış yolunda atılan önemli bir adımdır. Umarım yakın bir gelecekte bu acı dolu dönem sona erer ve tüm insanlar için barış ve güvenlik sağlanır. Gazze’nin yanındayız, Filistin’in yanındayız, adaletin yanındayız. İnşallah birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleriz.

“La Galibe İllallah,” zafer sadece Allah’a aittir."

adminadmin