SİYASET
Giriş Tarihi : 20-04-2023 18:50   Güncelleme : 20-04-2023 20:55

7 üniversite bitirdi... 1. sıra vekil adayı Kervankıran, seçimde çok avantajlı..!

7 üniversite bitirdi... 1. sıra vekil adayı Kervankıran, seçimde çok avantajlı..!

Milli Yol Partisi Sakarya 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüdaverdi Kervankıran 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlere hızlı bir tempo ile hazırlanırken, 7 üniversite bitiren Kervankıran, bu özelliği ile diğer adaylara göre daha avantajlı görünüyor. Peki Hüdaverdi Kervankıran kimdir?

İşte 7 diploma sahibi vekil adayının, kendi ağzından özgeçmişi:

"1973 SİVAS Güney Köyü doğumluyum ve 6 çocuklu bir ailenin en büyüğüyüm. Evli ve 2 kız çocuğu babasıyım. 1990 yılından bu yana SAKARYA'DA ikamet.etmekteyim. İş hayatıma 1990 yılında Demircioğlu Gıda Et Sanayi Aş'de başladım. Bu süre zarfında ADAPAZARI YEM FABRİKASI ve TATA Stell Metal Sanayi'de çalışmalar yaptım. 2000 yılında YAREN YAPI DEKORASYON ismiyle kendi firmamı kurdum. İnşaat, dekorasyon, peyzaj işleriyle iştigal etmekteyim

AKADEMİK KARİYERİM:

İlk, orta ve lise ögrenimimi SİVAS'ta tamamladım. Yüksek lisans: (SAKARYA Üniversitesi, iş sağlığı ve güvenliği ) *Lisans : (Anadolu Üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü) *Lisans: (Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme bölümü" Ön lisans: (SAKARYA ÜNİVERİSTESİ Peyzaj ve süs bitkiciliği bölümü ) "Ön lisans : (ATATÜRK Üniversitesi yerel ýönetimler bölümü) "Ön lisans :(İSTANBUL Üniversitesi Adalet bölümü) "Ön lisans  ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İş sağlığı ve güvenliği) bölümlerini okudum.

"HEDEFİM ÜLKEMİZE VE SAKARYA'MIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK"

Hedefim 10 üniversite bitirmek. Tüm bilgi birikimlerimi ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi yönünde kullanmak istiyorum.

SİYASİ HAYATIM:

Aktif siyasete 2007 yılında BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'ne üye olarak başladım. 2008 yılında ise il başkanı seçildim. 2009 yılı yerel seçimlerinde, ebedi siyasi liderimiz Rahmetli Muhsin YAZICIOGLU'nun desteği ile SAKARYA BÜYÜKŞEHİR Belediye başkanlığına aday oldum. 2021 yılına kadar Büyük Birlik Partisi çatısı altında yer aldım. 2022 yılının başlarında (5 Ay kadar) SAKARYA Zafer Partisi kurucu il başkanlığı görevinde bulundum. Kendi isteğim üzerine istifa ederek, partiden ayrıldım. 2022 yılı Ekim ayında MİLLİ YOL PARTİSİ SAKARYA İL BASKANLIĞI GÖREVİNE atandım. ŞU AN partimin 28. Dönem SAKARYA 1. Sıra milletvekili adayıyım.

AMACIM ülkeme, bu ülkede yaşayan insanlara ve şehrimize en iyi şekilde hizmetlerde bulunmak.

SAYGILARIMLA "

Turan AteşTuran Ateş