GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 12:06   Güncelleme : 06-04-2023 12:17

5 yıl sonra yeniden... Fenerbahçe'den Aykut Kocaman sürprizi

5 yıl sonra yeniden... Fenerbahçe'den Aykut Kocaman sürprizi

Sakaryalı Teknik Direktör Aykut Kocaman için Fenerbahçe iddiası gündeme bomba gibi düştü. Daha önce yaptığı açıklamada yeni sezonda takım çalıştıracağını duyuran Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin adaylarından biri olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri yükseliyor. Jesus'un koltuğu sallanırken, Sarı-Lacivertlilerin teknik direktör adaylarından birinin de Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. İmzaların atılması durumunda tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'deki üçüncü dönemini yaşayacak.

FENERBAHÇE'DE AYKUT KOCAMAN SÜRPRİZİ

Kupadaki Kayserispor maçında olumsuz bir sonuç alınması halinde Jesus ile yolların ayrılması bekleniyor. Aksi durumda hocanın sezon sonunda vedası garanti. Tüm bu olasılıkları göz önünde bulunduran Fenerbahçe, teknik direktör adaylarıyla temaslara şimdiden başladı. Sabah'ın haberine göre bu isimlerden biri de Aykut Kocaman.

FENERBAHÇE İLE 3 KUPASI VAR

Fenerbahçe'de 2 dönem teknik direktörlük yapan ve 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası kazanan Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertlilerin en önemli adaylarından biri. Ali Koç, başkanlık koltuğuna gelir gelmez gönderdiği Aykut Kocaman'a birkaç ay önce zeytin dalı uzatmış ve o dönem hatalı karar verdiğini itiraf etmişti.

AYKUT KOCAMAN'IN KARARI...

Fenerbahçe'nin işi resmiyete dökmesi durumunda Aykut Kocaman'ın teklife ne cevap vereceği de merak konusu. 58 yaşındaki teknik adam bu sezon birçok takımdan teklif almasına rağmen tümünü reddetmiş ve yeni sezondan itibaren takım çalıştıracağını ifade etmişti.

MAÇ BAŞINA 2.01 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Aykut Kocaman Fenerbahçe'de teknik direktör olarak 197 maça çıktı ve 118 galibiyet, 37 yenilgi ve 42 beraberlik aldı. Başarılı hoca, Sarı-Lacivertlilerle maç başına 2.01 puan ortalaması yakaladı.

Akşam

Turan AteşTuran Ateş