GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 12:45

2. Lige giden Yılmaz Vural'dan Süper Lig itirafı!

2. Lige giden Yılmaz Vural'dan Süper Lig itirafı!

Herkesi şaşırtan bir kararla TFF 2. Lig ekibi Menemen FK'nın başına geçen Sakaryalı deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, takımı ile anlaşmadan önce bir Süper Lig takımıyla görüştüğünü açıkladı.

Vural, geçtiğimiz günlerde sözleşme imzaladığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen FK'nin zamanla Türkiye'de konuşulacak bir kulüp haline geleceğine inandığını bildirdi.

Askerlik hizmetini 1 Temmuz 1982-1 Kasım 1982 tarihlerinde kısa dönem olarak İzmir'in Menemen ilçesinde yapan deneyimli teknik adam, 41 yıl sonra ilçenin takımı Menemen FK'nin başına geçti.

"Menemen FK, Süper Lig'e çıkmak isteyen bir camia"

Vural, Menemen FK'de göreve başlamasında kulüp başkan Bilgin Tokul'un isteğinin etkili olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Yerel idareciler de çok istedi. Hatta o süreçte başka bir Süper Lig takımıyla görüşüyordum ama Menemen FK'de karar kıldım. Pazar günü Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarında Menemenliler de sanki töreni biz düzenlemişiz gibi bize büyük bir teveccüh gösterdi. Önümüzdeki süreçte Menemen Stadı'nın her maçta dolacağını düşünüyorum. Menemen FK, Süper Lig'e çıkmak isteyen bir camia. Başkan Tokul'un Süper Lig'e çıkma planı var. Menemen FK'nin zamanla Türkiye'de konuşulacak bir kulüp haline geleceğine inanıyorum. Kulübün tesisleşmesine yerel yönetim destek sağlıyor, öyle güzel bir birliktelik var."

Bu arada Yılmaz Vural yeni takımının başında ilk maçına, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Nevşehir Belediyesporla stadının bakımda olması nedeniyle Tire'deki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda çıkacak.

sporhaber7

adminadmin