SİYASET
Giriş Tarihi : 07-02-2024 17:03   Güncelleme : 07-02-2024 17:04

15 Temmuz Camili Muhtar Adayı Bahar Camaş: "31 Mart’ın sonu bahar olacak"

15 Temmuz Camili Muhtar Adayı Bahar Camaş:

Sakarya’nın ilk ve tek kadın otobüs şoförü olarak tanınan, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtar Adayı Bahar Camaş, seçim çalışmalarından da bahsetti.

 

“Mart'ın sonu bahar olacak” sloganıyla seçim çalışmalarına hazırlanan Camaş, şunları dile getirdi:

“Geçtiğimiz dönem aza olarak muhtarlık seçimlerine katılmıştım. Bu sene de çevremden çok muhtar olmam için talepte bulundular. Ben de kabul ettim ve bu yola çıktım. Arkadaşlarım ve ekibimle birlikte güzel ilerliyoruz. Derneklerden, vakıflardan arayıp çok destek olanlar var sağ olsunlar.

 

Projelerinden bahsetti

Kadın ve çocuklara yönelik sosyalleşecekleri alanları genişletmek boş mavi iş alanlarımız var, oraları değerlendirmek istiyorum. İçerisinde kütüphane, kadınlarımızın el becerisini ilerletebileceği alanlar gibi bölümler ekleyerek zenginleştirmek istiyorum. Onun dışında mahallelerimizde ne eksikse; bozuk olan yollara ışıklandırma ve gençlerimize yönelik projelerimiz var. Spor alanları, aktiviteler, erkek çocuğu olan ailelerimiz için toplu sünnet yaptıracağız.

 

Mahalleliden tam destek

Esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz, güzel destek alıyoruz, güzel tepkiler alıyoruz talepleri oluyor onları değerlendireceğiz tabii ki. Mahallemiz zaten yerleşik hazır bir mahalle. Sadece bazı eksiklerimiz var, onları tamamlamak istiyoruz, sosyal alanları genişletmek istiyoruz. Mahallemizde çok sokak köpeği sorunu var onu çözmek istiyoruz. Bizim yapabileceklerimiz bu kadarla sınırlı değil. Nüfusu yoğun bir mahalleyiz, bu nedenle sürekli çalışma halinde olacağız.

 

Sakarya’nın ilk kadın otobüs şoförü Bahar Camaş’tan kadınlara destek mesajı

Hem kadınlarımıza hem de erkeklerimize şunu demek istiyorum; bizim hem kadınlarımıza hem de erkeklerimize, yani birbirimize ihtiyacımız var. İnsanlar içindeki yeteneği fark ettiği zaman hepimiz kendi yeteneğimiz doğrultusunda faydalı olabiliriz. Kimin ne yeteneği varsa ertelemesin, zaman çok kıymetli zaman. Kadınlarımız ne yapmak istiyorlarsa, çevresel faktörlere aldanmadan hemen şimdi başlasınlar” 

 

İŞTE PROJELERİNDEN BAZILARI

Öncelikle boş mavi iş merkezleri kullanılır hale getirilecek

İş merkezlerine bay&bayan spor salonu fitnıs aktivite salonu başvurusunda bulunulacak

Toplu sünnet töreni düzenlenecek

İş merkezlerine çocuklar için spor, zeka oyunları etüt merkezi gibi çalışmalar yapılacak

Biliyorsunuz bölgemizde sinema salonumuz vardı kapandı tekrar açılması için görüşmeler yapılacak

Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her daim destek olunacak

Engelli hasta vatandaşlarımız için ihtiyaçlarına yönelik yardımlar sağlanacak bunun için gerekli adımlar atılacak

Bir de Camili mahallesinin muhtelif yerlerine halk ekmek büfesi için görüşmelerimiz olacak

 

Bahar Camaş kimdir?

1983 Sakarya Adapazarı doğumlu. 18 yaşında kamyon ve araba kullanmayı öğrenen Camaş, 2017’de Sakarya’nın ilk bayan otobüs şoförü oldu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Bahar Camaş, son olarak 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtar Adayı oldu.

adminadmin