Reklam
Advert
https://www.sakaryadetayhaber.com/files/uploads/user/3947edf6229ff887a0e98803748d5353-058285d2917732173f4d.jpg
Turan Ateş

İRAN- İSRAİL SAVAŞI ve ORTADOĞU GERGİNLİĞİ

18-06-2025 12:36

Bu gerginlik her an TÜRKİYE'ye de zarar verebilecek bir boyuta gelmiştir.......

TÜRKİYE'nin TARAFLARA Yardımdan uzak durarak; Ülke Günde-minden de çıkarılması gerekir.

ORTADOĞU 'da ufak bir kıvılcım Türkiye'yi bu ateş çemberi içine alabilir...

GÖREV; Başta TBMM.nin , SİYASİ Partilerimizin Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN ve Siyasi Yönetim yanında Siyasi Partiler ve tüm SİVİL Toplum Kuruluşları ve SAĞDUYULU Halkımızındır.

Ülkemizi, bu ORTADOĞU Bataklığından uzak tutulması görevi her TÜRK Yurttaşının ve tüm SİVİL TOPLUM Kuruluşlarının da kaçınılmaz Görevidir.

Bu Konuda BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ Yanında OrtaDoğu Olaylarında da BARIŞÇIL Bir şekilde TARAFSIZ Olalım....

KURTULUŞ SAVAŞI Öncesi Akdeniz'den kaçarak gelen sığınan üç ALMAN SAVAŞ Gemileri olayını da unutmayalım...

Herkesin sağduyulu olması dileklerimle...

Saygı ile...

(Yayınlanan yazılar, köşe yazarlarının kendi şahsi görüşüdür.)

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI MEDYADAN BİR HABER ve YORUMLAR BİR ANIM... ÜLKEMİN SORUNLARI ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİM YARGIDA YAŞANAN SIKINTILAR... SAVAŞ ÜNİVERSİTE = YÜKSEK ÖĞRENİM CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLMEK ve SEÇİLEBİLME KOŞULLARI ÖCALAN- DEMİRTAŞ ve BAZI SİYASİLER İÇİN GENEL veya ÖZEL AF CHP'NİN KURULTAY SONUCU İLE YENİ KONUMU TARİHİ ve SİYASİ ANILAR MAHKEME DURUŞMALARININ TRT'DEN CANLI YAYINLANMASI AVUKATLAR GÜNÜ DÜN ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NDE BİZ AVUKATLAR SIKINTILAR YAŞADIK YARGIDA İKİ İNTİHAR..! CUMHURBAŞKANLIĞI SÜRESİ VE SEÇİMİ... ESENYURT BELEDİYE BAŞKANININ TUTUKLANMASI VE YERİNE KAYYIM ATANMASI OLAYI YASALARIN ANAYASAYA UYGUNLUĞUNUN DENETİMİ.... TV. KANALLARINDA BİR HABER.... ÖLDÜRÜLEN KADIN POLİS MEMURUMUZ... BU GÜNLERDE SAYISI ÇOK YÜKSEK OLAN ORMAN YANGINLARI... OLMASI GEREKEN ANAYASAL SİSTEM ve YÜKSEK YARGIDAKİ; SIKINTILI SEÇİMLER.... T.C. DEVLETİ, ASKERİ OTORİTE İLE Mİ, YOKSA DEMOKRASİNİN KURUMLARI VE KURALLARI İLE Mİ KURULDU? YEREL YÖNETİM SEÇİMİ SÜRECİ SEÇİM HUKUKU... VE KENDİNE ÖZGÜ KURAL İLE İLKELERİ ADAYLARIN AÇIKLANMASI VE SEÇİM KURALLARI YANAN-YAKILAN ORMANLARIMZ DEPREM ve DEPREMDEN KORUNMAK İÇİN ALINAN ÖNLEMLER HALKIMIZIN DİKKATİNE YAKLAŞAN YEREL SEÇİM SÜRECİ İÇİNDE HALİFELİK ve LAİKLİK TARTIŞMALARI BANKA ARACILIĞI İLE YAPILAN DOLANDIRICILIK ANAYASA ve YÜKSEK MAHKEMELER... ÖNCE HALKIMIZA, SONRA DA; TÜM HUKUK KURUMLARINA ve BAŞTA YARGITAY CEZA DAİRELERİ GENEL KURULUNA... YARGITAY'IN ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELERİ HAKKINDAKİ SUÇ DUYURUSU KARARI GAZETECİ TOLGA ŞARDAN'IN YAPTIĞI HABER ve TUTUKLANMASI... Bugün 29 EKİM 2023 YARGI ÜZERİNDEKİ SÖYLENTİ ANADOLU ADLİYESİ'NDEKİ ÇİRKİN RÜŞVET DEDİKODUSU MESLEK HAYATIMDAKİ İKİ ANIM... CAN ATALAY TARTIŞMASI ÇOK İLGİNÇ OLAN BİR ANIMI; SİZLERLE PAYLAŞMA GEREĞİ DUYDUM EVLENME KOŞULLARI CHP'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ YAŞAMIMIN ÖYKÜSÜ VE UNUTAMADIĞIM ANILAR (10. BÖLÜM)