Reklam

Yaralılar var..!

GÜNCEL - 05-11-2024 15:21

Yaralılar var..!

İzmit’teki Türkiye Petrol Rafinerileri (TÜPRAŞ) tesislerinde bir patlama meydana geldi. Bölgede yaşayanlar deprem olduğunu zannederek paniğe kapıldı. Patlamanın sarsıntısı 7 ilçede birden hissedildi. Tatbikat sırasında gelen patlama sonrası çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

12 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Türkiye Petrol Rafinerileri'nden yapılan açıklamada ise, saat 13.30 civarında TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.

Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir" denildi.

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakaryalı teknik direktörden dikkat çeken sözler

Sakaryalı teknik direktörden dikkat çeken sözler

24-06-2026 - GÜNCEL

Sedat Peker'in iddialarını savcılığa taşıyan avukatların yargılandığı dava ertelendi

Sedat Peker'in iddialarını savcılığa taşıyan avukatların yargılandığı dava ertelendi

24-06-2026 - GÜNCEL