Advert

Suç örgütü çökertildi..41 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

GÜNCEL - 13-02-2024 15:44

Suç örgütü çökertildi..41 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

Kocaeli’de çökertilen suç örgüt ile ilgili detaylar açıklandı. 47 kişinin yakalandığı operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kocaeli'nin de bulunduğu 7 ilde eş zamanlı olarak organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 örgütün çökertildiğini ve aralarında örgüt liderlerinin de bulunduğu 117 şüphelinin yakalandığını duyurmuştu. Kocaeli’de çökertilen organize suç örgütünün “Uğur Özgen” olduğu açıklandı.

Kocaeli’de çökertilen suç örgütü ile ilgili detaylar açıklandı. Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimizde faaliyet gösteren organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve çökertilmesine yönelik yürütülen çalışama kapsamında, liderliğini Uğur Özgen isimli şahsın yaptığı suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 47 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüphelinin halen başka suçlardan cezaevinde bulunduğu tespit edildi.

Yapılan aramalarda 18 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1349 adet mermi, 17 adet tüfek kartuşu, 11 adet şarjör, 15 adet kılıç, sustalı bıçak vb. kesici alet, 1 adet lazer silah aparatı, 175 bin 920 TL ve 5 bin 765 dolar nakit para, 2 adet uyuşturucu hap, çok sayıda çek ve senet ile dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kocaeli Koz

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Olcay Meriç, Genel Başkanla Birlikte Öğrenci Kurultayı'na Katıldı

Olcay Meriç, Genel Başkanla Birlikte Öğrenci Kurultayı'na Katıldı

26-04-2024 - GÜNCEL

"VETERİNER HEKİMLER SAĞLIK SINIFINDA SAYILMIYOR" DEDİLER...

26-04-2024 - GÜNCEL