Advert

Pamukovalı yazarın kitabına İstanbul TÜYAP'ta büyük ilgi

pamukova - 23-12-2022 15:46

Pamukovalı yazarın kitabına İstanbul TÜYAP'ta büyük ilgi

Pamukova'nın genç yazarlarından Yazar Rabia Deniz Konuk’un kaleme aldığı “Çilek Mevsimi/Aşıklar Kafesi” isimli kitabın ilk serisi çıktı. Roman gizli aşk yaşayan iki sevgilinin çelişkilerle dolu aşkını konu alıyor. 

İSTANBUL'DA TÜYAP'A KATILDI

Pamukovalı yazar 8 Aralık'ta İstanbul'a gitti ve TÜYAP'a katıldı. 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarını 450 bini aşkın okur ziyaret ederken, Pamukovalı yazar da okurları ile buluştu. Kitabından alarak kendisine destek olan okurları ile hatıra fotoğrafları çektiren genç yazar ilgi gördü.

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Kovid-19 salgını nedeniyle 2 yıl aranın ardından düzenlenen "Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" 39. kez ziyaretçilerini ağırladı.

RABİA DENİZ KONUK KİMDİR?

1997 yılında Sakarya'nın Pamukova ilçesinde doğdu. 3 kardeşin en büyüğü. Liseden sonra radyo,TV, gazete, dergi, vb tarz alanlara olan ilgisinden dolayı İlk orta lise öğrenini yine Pamukova'da tamamladı. Karabük Safranbolu Üniversitesinde 2 yıllık radyo TV ön lisans bölümünü bitirdi. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ÇİLEK MEVSİMİ adlı kitabı çıkardı.

HABER HÜLYA SÜRÜCÜ

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Pamukova'da vurgun!

Pamukova'da vurgun!

06-09-2023 - pamukova

Tarihi eser kaçakçılarına baskın!

Tarihi eser kaçakçılarına baskın!

05-05-2023 - pamukova