Advert

Karasu'daki cinayette çifte itiraf

karasu - 25-11-2022 11:50

Karasu'daki cinayette çifte itiraf

Müge Anlı'nın programında işlenen Erdal Sakız cinayetine ilişkin çifte itiraf geldi. Sakarya'nın Karasu ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra, önceki gün ormanlık alanda silahla vurulmuş halde cesedi bulunan Erdal Sakız'ın katilinin kim olduğunu araştıra programda, "Erdal Sakız'ı kocam öldürdü" itirafı geldi. Kızından sonra karısı da itiraflarda bulununca her iki itiraf güne ve programa damgasını vurdu. Bugün ATV'de yayınlanan programda konuşan 

NE OLMUŞTU?

Erdal Sakız'ın eşi ve oğlu, diğer tarafta ise sevgilisi ve kuzeni cinayeti araştıran Müge Anlı'nın canlı yayınına çıktı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız cinayetinde programın bitiminde şok gelişme yaşandı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat timleri, Müge Anlı’nın yayınına çıkan 5 kişiyi programın sonunda gözaltına aldı. Erdal Sakız'ın eşi, oğlu, sevgilisi ve kuzeninin de aralarında bulunduğu 5 kişi, ifadeleri alınmak üzere Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

ERDAL SAKIZ’IN KATİLİ KİM ÇIKTI?

Son görüştüğü Ersin Koç, eşi Lale Koç ve oğulları Semih Koç sorgulanması halen devam edilirken, gözaltına alınan diğer kişiler serbest bırakıldı.  Müge Anlı canlı yayında Ersin Koç'un kızıyla ilgili yapılan görüşmede "Babamın adını vermek zorunda kaldım, annem ve ağabeyim kurtulur mu?" dediğini aktardı.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Suat Akın, VİB Turizm yönetimi ve Altuntaş'tan Başkan Sarı'ya hayırlı olsun ziyareti

Suat Akın, VİB Turizm yönetimi ve Altuntaş'tan Başkan Sarı'ya hayırlı olsun ziyareti

26-04-2024 - karasu

Tekrar seçilen Başkan Sarı mazbatasını aldı, böyle yazdı:

Tekrar seçilen Başkan Sarı mazbatasını aldı, böyle yazdı: "Yeniden başlıyoruz"

05-04-2024 - karasu