Reklam

Kan davalısı tarafından silahla vurularak öldürüldü

GÜNCEL - 19-07-2025 19:48

Kan davalısı tarafından silahla vurularak öldürüldü

Ahmet Karabulut (E-29) Düzce’de, sokak ortasında kan davalısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. 12 yıl önce  cinayet suçundan cezaevinde kaldıktan sonra 2 ay önce tahliye edildiği öğrenilen zanlı, kaçarken bir tesisin tuvaletinde yakalandı

Düzce’de gündüz vakti yaşanan silahlı saldırı, sokak ortasında dehşet saçtı. 12 yıl boyunca cezaevinde yatan ve 2 ay önce tahliye edilen Y.T., yıllar önceki kan davası nedeniyle husumetli olduğu Ahmet Karabulut’u sokak ortasında silahla vurarak  olay yerinde öldürdü.

3 farklı ticari taksiye binip Düzce’den çıkmaya çalışan zanlı son olarak Anadolu Otoyolu’nda yol üzerinde bulunan bir tesise girdi. Taksici durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirip bölgeden ayrılırken, tesiste geniş kapsamlı arama başlatıldı. Bölgede bulunan tüm araçların didik didik arandığı cinayet zanlısı saklandığı tuvalette olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

ÖlümHaberi

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adapazarı’nda uyuşturucu operasyonu: Tutuklamalar var!

Adapazarı’nda uyuşturucu operasyonu: Tutuklamalar var!

13-05-2026 - GÜNCEL

Kabacan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Kabacan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

13-05-2026 - GÜNCEL