Advert

Kalbine yenik düşen Başkan Fevzi Kılıç defnedildi

erenler - 22-06-2023 14:00

Kalbine yenik düşen Başkan Fevzi Kılıç defnedildi

Makamında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 59 yaşındaki Kılıç için belediye bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitiren Başkan Fevzi Kılıç'ın Yorgalar Mezarlığı morgundan alınan cenazesi, ilk olarak belediye bahçesine getirildi. Burada helallik alındı, dualar edildi. Törene katılan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım,konuşmasında, Kılıç ile 3 yılı aşkın mesai arkadaşlığının bulunduğunu, kendisini tanımaktan onur ve şeref duyduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un duygularını dile getirmesinin ardından söz alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de, 40 yıllık siyasi kardeşliği bulunan Kılıç'ı uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, "Fevzi kardeşimizin hayatı boyunca Allah'ın rızasına uygun bir hayat yaşadığına şahidim." dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Konuşma yaptığı esnada göz yaşlarını tutamayan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de Kılıç'ın il başkanlığı döneminde, yardımcısı olduğunu ve kendilerine başkanlık değil ağabeylik yaptığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından vefat eden Fevzi Kılıç'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, zabıta görevlileri tarafından cenaze aracına taşınadı ve Tozlu Camisi'ne götürüldü.

Cenaze törene, Kılıç'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları, belediye personeli, kurum müdürleri, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıydı. Başkan Kılıç, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Erenler Belediye Başkanı seçilmişti. Kılıç, 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında da AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yapmıştı.

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EVİN ALTINDAKİ 7 ÇUVAL FINDIĞI BÖYLE ÇALIP KAÇTI

EVİN ALTINDAKİ 7 ÇUVAL FINDIĞI BÖYLE ÇALIP KAÇTI

23-08-2023 - erenler

Arkasında not bırakıp canına kıydı

Arkasında not bırakıp canına kıydı

18-07-2023 - erenler