Denize düşen genç boğularak can verdi

turkiye-gundemi - 16-05-2022 11:11

Denize düşen genç boğularak can verdi

İzmit'te alkol aldıktan sonra denize düşen gençlerden biri kurtarılırken diğerinin ise uzun süren aramalar sonrası cansız bedenine ulaşıldı. 

Olay akşam saatlerinde Marina Sahili'nde meydana geldi. Kız arkadaşıyla denize düşen Furkan Ç. hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, İzmit Marina İskelesi'ndeki fenerin yanında balık tutarken alkol alan Furkan Ç. (23) ile Mine D. (23) dengesini kaybederek denize düştü. Yardım çığlıkları üzerine durumu gören bir vatandaş Mine D'yi sudan çıkardı, ancak Furkan Ç. kısa sürede gözden kayboldu.

GENÇ KADIN KURTARILDI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mine D, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İtfaiye dalgıçları yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından Furkan Ç'nin cansız bedenine ulaştı. Ambulansa alınan Furkan Ç'nin cesedi, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞLAR

Öte yandan 2 gencin balık tutmak için geldikleri marinada, denize düşmeden saatler önce sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

Hülya SÜRÜCÜ

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
QUA Granite,Doğaya Sahip Çıkıyor

QUA Granite,Doğaya Sahip Çıkıyor

25-03-2024 - turkiye-gundemi

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde  QUA Granite Gücü!

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

19-03-2024 - turkiye-gundemi