Giriş Tarihi : 26-01-2021 14:42 Güncelleme : 26-01-2021 14:53
Kazada ölen üniversite öğrencisi toprağa defnedildi
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Hakan Altun, düzenlenen törenle toprağa verildi. Hakan Altun için Kaynarca Güven Mahallesi’nde cenaze namazı kılındı.
32 Evler Mahallesi’nde kontrolden çıkan 34 VE *** plakalı kamyon, 2 aracın üzerine devrilmiş, kamyonun altında kalan 2 araç kullanılamaz hale gelmişti. Kazada hayatını kaybeden Hakan Altun’u kurtarmak için ekipler büyük bir uğraş vermişti.
06 EMK 60 plakalı otomobilin sürücüsü olan üniversite öğrencisi Hakan Altun, Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görüyordu ve staj yaptığı otomotiv bayiinden dönerken kaza yapmıştı. Güven Balcılar Hacı Sare Demir Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilen gencin ölümü yakınlarını yasa boğdu.