SİYASET
Giriş Tarihi : 29-08-2022 12:52   Güncelleme : 29-08-2022 12:58

BBP'de bir istifa daha..!

BBP'de bir istifa daha..!

İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek ve yönetiminin ardından bir istifa daha yaşandı. İşlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Buğaçayır şunları yazdı: 

"Kıymetli Serdivanlı hemşerilerim değerli dava arkadaşlarım

07.10.2021 tarihinden bu yana sürdürmüş olduğum Nizam-ı Alem davasını maneviyat dolu BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Serdivan İlçe Başkanlığı görevimi işlerimin yoğunluğu nedeni ile 05.08.2022 tarihinde vermiş olduğum istifa dilekçem genel merkez tarafından kabul görünmüştür. Bu istifa kabulumu sizlerle üzülerek paylaşmak isterim.

Nizam-ı Alem davasını siyasi temsilcisi olarak görev yaptığım sürede büyük bir gururlar sürdürme gayreti içerisinde oldum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanımın çizmiş olduğu ilkeler doğrultusunda Serdivan teşkilatımla beraber dik duruş sergilemeye gayret ettik. Bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Genel Başkanıma,teşkilat yöneticilerime, ilçe kadın kollarıma, ilçe alperen ocaklarıma, Genel Merkez MKYK üyelerine, Genel başkan, yardımcılarıma, serdivan halkına, tüm sakarya halkına ve Büyük Birlik Partisine gönül vermiş dava arkadaşlarıma kamuoyu nezlinde teşşekkür ediyorum.

Görevim boyunca bana teslim edilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olup o düsturda çalışmalarımı yaptım.

Bundan sonra ki süreçte göreve gelecek olan dava arkadaşımın bu düsturda çalışıp bu bayrağı daha ileriye taşıyacağına eminim. Göreve gelecek olan arkadaşa başarılar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla"

Turan AteşTuran Ateş