Mevlid Kandili Sohbet Programı Düzenlediler

GÜNCEL - 27-09-2023 10:42

Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Sakarya'da bir sohbet programı organize edildi. Ahmet Zahit Dizdar hocanın anlatımıyla Yatsı namazında gerçekleşen Mevlid Kandili sohbet programına Devlet-i Aliyye Ocakları da katılım sağladı. 

İŞTE AYRINTILAR:

Sakarya Devlet-i Aliyye Ocakları, Gönüleli Derneği Ve İkva, Mevlid Kandili Programı Düzenledi. Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkan Vekili Ahmet Zahit Dizdar'ın konuşmacı olarak katıldığı Programda Peygamber Efendimizin (s.a.v ) hayatı anlatıldı, o dönemin zorlukları, Peygamber Efendimizin (s.a.v) çocuklara gösterdiği ilgi ve şefkat üzerinde duruldu. Program ilahiler ve kasideler ile devam etti.

Devlet-i Aliyye Ocakları Sakarya İl Başkanı Veysel Aktaş şunları söyledi:

"Bugün bizim için Alem-i islam için çok önemli, bugün Alemlerin efendisi Peygamber Efendimizin Doğum günü, Rabbım Şefaatlerine Nail eylesin. Programa katılım saglayan başta Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkan Vekili Sayın Ahmet Zahit Dizdar beyfendiye, Gönüleli Dernegi Başkanı Ali Dikmen Beyefendiye, Dizdar Turizim çalışanlarına ve programa katılan tüm misafirlerimize, ben ve Teşkilatım adına Arz-I Şükranlarımızı sunuyoruz.

Bir de burdan şöyle bir duyuru yapmak istiyorum; Ekim ayında Pazar günleri Sabah Namazı buluşmalarına başlayacağız Allahin izni ile, çoluk çocuk genç yaşlı her Pazar sabahı sabah namazı buluşmalarına herkesi bekleriz"

 

Günün Diğer Haberleri